İş Adamı Musa Ertaş, balayı çiftlerine ve iş dünyasına hitap eden otelin Göre kasabasına yapılmasından dolayı hiç pişman olmadığının altını çizdi.

Ertaş, “Otelcilik çok farklı bir hizmet sektörü. Bu yatırıma başlarken önemli bir araştırma geliştirme projesi yaparak bu yatırımı gerçekleştirdik. Bu yatırıma başladığımızda neden Kapadokya bölgesinin turistik yöreleri olan Göreme, Ürgüp, Avanos yöresine böyle bir yatırımı yapmadığım bana çok soruldu. Ancak ben Göre kasabasında doğdum ve büyüdüm.

Bu halka sorumluluklarımın olduğunun da bilincindeyim bir iş adamı olarak. Kasabamızın turizme açılan bir yatırımı olsun istedik. Şu ana kadar yatırımımızdan son derece memnunum. İş dünyasına ve balayı çiftlerine hitap eden bir yatırım oldu burası. Doluluk oranımız gayet iyi durumda. Bölgede bilindiği üzere yaşanan sıkıntılı süreç nedeniyle yabancı turist az. Ancak ileriki süreçte otelimizin yabancı turiste de önemli ölçüde hizmet vereceğine inanıyorum. Bu yatırımı buraya yapmaktan pişman olmadım çok şükür” diye konuştu.