Okul Müdürü Yusuf Gömbel, “Bu millet milyonlarca kalple birleşince tek yürek olur ya. Milyonlarca beden tek bir yürek olur da atar ya hani! İşte böyle bir gündü 15 Temmuz. Öyle bir gün ki vatan hainlerinin demokrasinin darbeye yenik düşeceğini zannettiği, bu milletin iradesini hiç hesaba katmadan acımasızca bombalarla, tanklarla saldırdığı ancak darbe ümitlerinin yerini ümitsizliğin aldığı bir gündü. 15 Temmuz iç ve dış düşmanların birleşerek saldırdığı ve Türk milletinden büyük bir tokat yediği gündür.

Zannettiler ki bu aziz millet kurşundan, toptan, bombadan korkar. Halbuki yanıldılar. O gece, o bir daha yaşanmasını istemediğimiz kara gece, vatan hainlerinin sonu oldu. Büyüğünden küçüğüne herkes vatanı için bayrağı için cansiperane mücadele etti.

“Ya İstiklal Ya Ölüm” düşüncesiyle hareket etti. Cumhuriyet Ortaokulu olarak “ Demokrasi ve Milli İrade”nin yılmaz bekçileriyiz. 15 Temmuz ruhunu canlı tutmak ve şehitlerimizi unutturmamak için çaba sarf etmekteyiz. Öğrencilerimize de bu yüce duyguları aşılamak için çalıştık, çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz, mekanları cennet olsun. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz gibi kara bir gece yaşatmasın, vatanımıza göz diken iç ve dış düşmanlarımızı kahretsin” dedi.

 

/images/haberler/resimler/2016-12/12/1244066057931.jpg

 

/images/haberler/resimler/2016-12/12/1244164073512.jpg