Vergi Haftası dolayısıyla Nevşehir’de yapılan faaliyetlere basının verdiği destek için teşekkür eden Ercoşman, “Basınımızın desteği bizim için gerçekten çok önemli. Özellikle Muşkara Gazetesi’nin haberlerimize detaylı şekilde yer vermesi bizi sevindiriyor.  Bize her konuda verdiğiniz destek ve mükelleflerimize ulaşmamıza yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Verginin devletin verdiği hizmetler için önemine değinen Ercoşman, “Mükelleflerimiz vergilerini zamanında ödemezse devlet hizmetlerini yerine getiremez ve yine vatandaşlarımız mağdur olur. Bu nedenle vergilerin zamanında ödenmesi hem devletimiz için hem de vatandaşlarımız için çok önemli. Bu konuda mükelleflerimize bizim sesimizi duyurmanız da bizim için son derece önemli. Bu nedenle basın devlet ve vatandaşlar arasında kurulan köprü vazifesi görüyor” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NGC Başkanı Ekici de, Defterdar Ercoşman’a teşekkür etti. Nevşehir’in çıkarları söz konusu olduğunda ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Ekici, “Önemli olan devletimize ve Nevşehir’e hizmet etmek. Biz bu bilinçle çalışıyoruz. Devleti vatandaşa anlatmak, vatandaşın sorunlarını da devletin yetkililerine ulaştırmak bizim en önemli görevimiz. Bu görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz” ifadelerini kullandı. Haber: Alpaslan Körükcü