Program EHAD Nevşehir Başkan Yardımcısı Mikail Pişkin'in Kur'an tilavetiyle başladı. EHAD Nevşehir Başkanı Mustafa Öz, "Çalışkan ve Sabırlı Olmak" başlığıyla sunum yaptı. Asr-ı saadetten ve şanlı tarihimizden konu ile alakalı örnekler verdi.

"Bir milletin 60 yıl sonrasını bilmek keramet değildir. Şimdiki genç nesle bakın yeter" sözleriyle yola çıkıldığında, Hafize adaylarının geleceğe dair ümitleri arttırdığını söyleyen Başkan Öz, kursun bu ay ki en çalışkan ve sabırlı talebelerine Mustafa Turan Hocanın 'Bir Sevdadır Hafız Olmak' kitabını hediye etti.

EHAD Nevşehir Kadın Komisyonu üyesi Sümeyra Karadeniz, hafize adaylarının içinden seçilen bu ay ki kurs birincilerine hediyelerini takdim etti. Hafize talebelere çeşitli ikramlarla program sona erdi.

EHAD Nevşehir Şubesi Başkanı Öz, Kur'an Kursu'nun ve Kur'an talebelerin Nevşehir’e kazandırılmasına vesile olan Kurra Hafız Fatih Aydın Hoca başta olmak üzere, EHAD yönetim kurulundaki Mahmut Ataseven, Süleyman Öz ve diğer arkadaşlarına, kurstaki idareci ve eğitimci arkadaşlara ve emeğini esirgemeyen, maddî-manevî destek sağlayan herkese teşekkür etti.