Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve İl Göç İdaresi Müdür Vekili Akif Doksar’a veda ziyaretinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'den İl Müdürü Özdemir'e veda ziyareti

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Murat Demir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’i makamında ziyaret ederek vedalaştı.

İl Müdürü Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Murat Demir’e yeni görevinde başarı ve kolaylıklar diledi.

Demir ise, Nevşehir’de bulunduğu zaman içerisinde çok güzel dostluklar kazandığını ve güzel anıları olduğunu belirterek Özdemir’e çalışmalarında başarılar diledi.

Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’den İl Müdürü Doksar’a veda ziyareti

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü iken Mardin İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Murat Demir, İl Göç İdaresi Müdür Vekili Akif Doksar’a veda ziyaretinde bulundu.

Bugüne kadar yabancı öğrencilerin eğitim hayatına devamlılığı ve sosyal uyumlarının sağlanması için birlikte yapılan ortak çalışmalarda destek ve işbirliği için Murat Demir’e teşekkürlerini ileten Doksar, yeni görev yerinde başarılar diledi.