Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde Nevşehir İl Müftülüğü ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından üniversite öğrencilerine yönelik ortaklaşa düzenlenen ‘Öğrenci Buluşmaları’ ve Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde bulunan Şeyh-ül Kurra İbrahim Tanrıkulu Kuran Kursu’nda hafızlık eğitimini tamamlayan 81 öğrenci için icazet merasimine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, akşam saatlerinde de Nevşehir’de faaliyet gösteren STK, iş adamları ve hayırseverlerle buluştu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Tesislerinde Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen programa; Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve hayırseverler katıldı.

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ve Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın birer konuşma yaptığı programda, Nevşehir genelinde cami, kuran kursu ve benzeri konularda maddi ve manevi desteklerde bulunan hayırseverlere plaketleri verildi.

Programda ayrıca Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a, Nevşehir’de göreve başladığı günden itibaren yapılan hizmetlere vermiş olduğu manevi desteklerinden dolayı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından plaket takdim edildi.