Genel Sekreter Vekili Mustafa Eldivan, genel sekreter yardımcıları, hukuk müşaviri, iç denetçi, birim müdürleri ve personeli tarafından karşılanarak yemekhanede bir araya geldi.

Yemek  programı ardından personele hitaben bir konuşma yapan Eldivan,  "Nevşehir´in köyleri için gece gündüz çalışarak şehirde ne varsa köyde de o olmalı anlayışı ile görev süresi boyunca dairede görevli personelimiz ile tam bir uyum içerisinde köylerimiz için çalıştık. Meclisimizin aldığı kararlar doğrultusunda köylerde çok büyük çalışmalara imza attık. Yine kurumsallaşma adına önemli yollar katedip, halkımıza örnek hizmetler sunduk.” dedi.

Vedalaşma törenine katılan Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Çiftçi, Mustafa Eldivan´a yapmış olduğu hizmetler için İl Özel İdaresi personeli adına teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi ve günün anısına tablo hediye etti.

İl Özel İdaresi personeli ile veda ziyaretinde yaptığı konuşmada ise Nevşehir´de görev yaptığı süre içerisinde birlik ve beraberlik içinde Nevşehir´de birçok hizmetlere imza attıklarını dile getiren Eldivan, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, bu bayrağı belli bir yere getirdiklerini, gelecek yeni İl Özel İdare Genel Sekreterinin bu bayrağı daha ileriye taşıyacağını ifade ederek İl Özel İdaresi çalışanları ile helalleşti.