Nevşehir’de son 3 ayda yüzlerce kayıt alındığının altını çizen Başkan Burunkaya, Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de sendikaların ve konfederasyonların üye sayıları yayımlanmıştır. Buna göre Konfederasyonumuz Türkiye Kamu-Sen ve Sendikamız Türk Büro-Sen, tüm sendikalar arasında en fazla üye artışını sağlayarak büyük bir başarıya imza atmıştır.” dedi.

Başarıyı bundan sonra bir gelenek haline getireceklerini dile getiren Başkan Mehmet Burunkaya, “Resmi rakamlara göre üye sayımız 4 bine yakın artış ile 42 bin 285’e yükselmiştir. Bu artış Türk memurunun hak mücadelesinde yanımızda yer aldığının en büyük göstergesidir.

42 bin 285 üyesi ile Türk Memur Hareketinin 57. Alayı Türk Büro-Sen, kamu çalışanlarının haklarının iyileştirilmesi için mücadeleyi hız kesmeden devam edecektir.

Bu yükselişte payı olan öncelikle üye olarak bize destek veren tüm kardeşlerimize, iş yeri, ilçe ve il temsilcilerimize, şube başkanlarımıza ve onların nezdinde yönetim kurulu üyelerimize, kısacası tüm teşkilatımıza teşekkür ederiz.” dedi.