Yaz kuran kursunda okuyan öğrenciler piknik yaptılar. Nevşehir İl Müftülüğüne bağlı Gaznevi Camii yaz Kuran Kursu öğrencileri Gülşehirde pikniğe gittiler ve doyasıya eğlendiler.

Yaz Kuran Kursları başladıktan sonra birçok camii görevlisi çeşitli programlar yaparak öğrencilerin camiyi ve yaz kursunu sevmelerini sağlıyor. Bu camiler arasında hele biri var ki, öğrencileri çok şanslılar. O Camii Nevşehir merkez Gaznevi Camii.

Yaz Kuran kursları başladıktan sonra bu camide faaliyet hareket aktivite bol bol yaşanmış ve halada yaşanıyor. Camii İmam Hatibi Ali Özcan, Müezzin Kayyımı Hüseyin Çimen, Yaz Kuran kursunda erkek öğrencileri okutuyorlar.

Yine aynı Camide kız öğrencileri ise Gaznevi Kuran Kursu hoca hanımı Zeynep Yanar, Nevşehir İl Müftülüğünün açmış olduğu sınavda başarılı olarak geçici öğreticilik yapan Gülnur Selvi, Ayşe Uçar´ın yanı sıra Cami derneği tarafından görevlendirilen Şeyma Borlak ile Ayşe Beğenen görev yapıyor.

Gaznevi Camii yaz Kuran Kursu başladıktan sonra hemen hemen her gün bütün öğrencilere çeşitli hediyeler veriliyor. Bunun yanında çeşitli yarışmalar yapılıyor ve dereceye giren öğrencilere yine çeşitli hediyeler veriliyor. Derslere katılım oldukça fazla oluyor.

Son olarak Gaznevi Camii Yaz Kuran Kursu öğrencileri Gülşehir´de bulunan parkta piknik yapmaya gittiler. Sosyal etkinlikler yaparak öğrencilere kursu sevdiren görevliler çocuklarla birlikte piknikte doyasıya eğlendiler. Gaznevi Camii Müezzin Kayyımı Hüseyin Çimenin başkanlığında yapılan piknik akşama doğru hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. Haber: Bülent HEZENCİ

 

/images/haberler/resimler/2015-8/19/1811302302464.jpg

 

 

/images/haberler/resimler/2015-8/19/1812114334626.jpg