Kıratlıoğlu Mahallesinin adeta umudu haline gelen ve geniş kitlelerin takdiri ile muhtarlık yolunda ilerleyen Süleyman Hilmi Yalçın hizmet yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

Muhtar adayı Yalçın, iş dünyasının başarılı ismi yükselen enerjisini yerel mahalle temsilciliğinde kullanmaya ve halka etkin hizmet aktarımında aracı olmaya kararlı. Kesinlikle yerel yönetimlerle koordinasyon stratejisi ile hareket eden ve ikili ilişkilerindeki başarısı ile dikkat çeken Yalçın, kendisine ve muhtarlık azalarından son derece emin görünüyor. Mahallenin beklentilerini bir dosya halinde projelendiren ve ilgili kademelere sunma yolunda hazır bulunduran genç ve dinamik isim Süleyman Hilmi Yalçın, seçimlerin akabinde ilk işinin halkın sağduyusu doğrultusunda beklentilere yön verebilmek olduğunu kaydetti.

Diğer taraftan muhtar adayı Yalçın, sadece hizmet için değil değer katmak için adayım diye konuştu. Yalçın açıklamalarının devamında, “2000 yılından beri esnaflık yapmaktayım mahallenin sıkıntılarını çok iyi biliyorum ve el birliği ile çözülemeyecek sorunun olmadığını düşünüyorum. Sadece sıkıntıları çözmek yetmez mahallemize değer katmalıyız. Bir yöneticinin vizyonu olmalı. Sadece günlük sıkıntıları gidermek için değil mahalleye değer katabilecek projeleri olmalı. Gelecek için hayalleri olmalı. Bu hayallerini gerçekleştirebilecek inanç ve bilgiye sahip olmalı. Biz diğer mahalleler gibi olmak yerine, onların ulaşamayacağı bir üst hedefe kilitlenmemiz gerekir ki hayallerimizi gerçekleştiremezsek bile çok büyük yol almış oluruz. İşte bu inançla Kıratlıoğlu mahallesine talibim. Tabi ki bu hayali tek başıma gerçekleştirmem mümkün değil. Mahalle sakinleriyle ortak akılla çalışarak hedefe ulaşabiliriz. Bu birlik beraberliği sağlayacak bir ekibe sahibiz. Dediğim gibi biz sadece hizmete değil, mahallemize değer katmaya adayız. Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışacağım” dedi.