Aydın, ?Son günlerde bazı yerel medya kuruluşlarında çıkan ve amacı sadece Memur-Sen?in Kurumsal itibarını zedelemeye yönelik olduğunu düşündüğümüz bu son derece çirkin,

iftira ve seviyesiz içeriklerle dolu haber, gazetecilik kimliği altında mesleğine saygı duymayan bir psikolojinin yansımalarını göstermektedir.

Sadece kamusal meselelerde değil, tüm sosyal alanlarda Ülke menfaatlerini gözeterek kamu yararına faaliyet gösteren ve tüm meslek kuruluşlarına saygıyı ön planda tutan Sendikamızın basın camiasına bakışını ?haber için basın camiasını ayağına çağırarak? ifadeleri ile küçük düşürmeye çalışan sözde haberci arkadaşlar bilmelidirler ki,

konu içeriği Havalimanının kiralanması olan basın açıklaması doğal olarak Havalimanında yapılması gerektiği için tüm yerel basın kuruluşları bir gün önceden telefon ile aranarak 13.30 da Genel Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun da katıldığı basın açıklamamıza davet edilmişlerdir ve akabinde,

07 Kasım tarihinde davete icabet eden Basın Mensubu arkadaşlarımız Ulaştırma Memur Sen Nevşehir İl Temsilciliğimiz tarafından özel bir taşımacılık firmasından kendileri için kiralanan özel bir araç ile 12.50 de Nevşehir İl Merkezinden alınarak 13.20 gibi Havalimanımıza intikal ettirilmişlerdir.

Basın açıklamasının hemen ardından program dâhilinde Basın Mensubu arkadaşlar bizzat tarafımdan tüm Havalimanı Personelinin yemek yediği yemekhanemize davet edilmiş olup, kendilerine diğer personellerimize verilen aynı yemeklerden ikram edilmiştir.

Yemeğin bitimini müteakip, yoğun iş temposunda görev yapan Basın Mensubu arkadaşlarımıza Sendika üyelerimiz ve personellerimiz ile yapacağımız özel toplantı için hazırlanan kuru gıdalardan da ek olarak takdim edilmiştir.

Akabinde tarafımdan kendilerine teşekkür edilerek İl Temsilciliğimiz tarafından tahsis edilen aynı özel araç ile Nevşehir İl Merkezine uğurlanmışlardır.

Tüm samimiyet ve iyi niyetimizin açıkça ortada olmasına rağmen mesnetsiz ifadeler ve sahte fotoğraflar ile sözde habercilik yaptığını düşünen kul hakkından bihaber arkadaşımızı vicdani muhasebeye çağırıyor ve başta Memur-Sen ailesi olmak üzere mensubu olduğu saygın gazetecilik camiasından da Mertçe! özür dilemesini bekliyoruz.

Gerektiğinde Savcılık kanalı ile havalimanımızın tüm kamera kayıtlarını talep ederek konunun ispatını yapmaktan da imtina etmeyeceğimizi beyan ediyoruz? açıklamasında bulundu.