Genç Nevşehirliler Derneği Kurucu Başkanı Ziya Ağca güven tazeleyerek üç yıllığına başkan seçildi.

Ağca, toplantıda bugüne kadar yapılan faaliyetleri, ziyaretleri ve gelecek nesillere bırakılacak olan projeleri anlatarak bundan sonraki süreçte neler yapabileceklerini dile getirdi.

Dernek Başkanı Ağca, “12 Nisan 2018'de üç Nevşehirli gencin bir araya gelerek, ortak akılla oluşturulan samimi birlikteliğimizi 20 Aylık bir süre sonunda 16 Aralık 2019'da Ankara Valiliği Dernekler Müdürlüğüne müracaatımız sonucunda tüzel kişiliğe ulaşmış olduk. Toplamda 9 kişi ile birlikte kurucular kurulu olarak tarihe bir imza attık. Her ilçeden bir temsilciyle çıktığımız bu yolda Nevsehir’imizin her köşesinden genç neferlerle memleketimize faydalı ve hayırlı olmasını umuyoruz.

Ankara'da Nevşehirliler adına samimiyet ve güven ortamı ile başlattığımız bu yolda hemşehrilerimize ve özellikle yüksek öğrenim için gelenlere maddi ve manevi destek olmak amacıyla Nevşehir-Ankara arasında irtibat ve ilişkileri yeniden kurmak, güçlendirmek ve geleceğe taşımak için çalışacağız.

Sonuç olarak samimiyet ve muhabbetle başladığımız bu yolda bizlere tecrübeleri ve tavsiyeleri ile yeni ufuklar açan değerli hemşehrilerimize sonsuz saygılarımı ve sevgilerimi sunuyor yeni yönetimin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.