Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve yönetim kurulu üyeleri tanışma ziyaretleri kapsamında Ciner Medya Grubu'nun yeni Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya ve Mira Temsilcilik Enerji Danışmanlık Ltd.Şti. Genel Müdürü Emel Büken'i ziyaret etti.

Genç Nevşehirliler Derneği’nden Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisine ziyaret

40 yılı aşkın meslek deneyimi olan ve Ankara gazetecilerinin duayen isimlerinden Habertürk yazarı Nevşehirli Muharrem Sarıkaya, Ciner Medya Grubu'nun yeni Ankara Temsilcisi oldu.

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve yönetim kurulu üyeleri, Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi ve Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya’yı ziyaret ederek Ankara'da ve Nevşehir'de yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Nevşehir turizmi üzerine en son yapmış olduğu ziyarette gözlemlediği olayları dile getiren Sarıkaya, bölge adına yaşadığı kaygıları belirtip Kapadokya’nın kültür turizmi çizgisini zamanla yitirdiğini ve bu konu üzerinde Alan Başkanlığının ne gibi etkilerinin olacağını anlattı.

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca Muharrem Sarıkaya’ya teşekkür etti.

MUHARREM SARIKAYA KİMDİR?

Muharrem Sarıkaya, 1961 yılında Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde doğmuştur. Annesinin adı Fitnat, babasının adı İbrahim Sarıkaya’dır. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin İşletme Bölümü’nden 1982 yılında mezun oldu. Habertürk gazetesi Ankara Temsilcisidir. Habertürk gazetesinden önce uzun yıllar Hürriyet gazetesinde çalışmış, son yıllarını Sabah gazetesi Ankara Temsilciliği ve ardından yazar olarak 5 Nisan 2009 tarihine kadar çalışmıştır.18 Haziran 2009 tarihinde Çiğdem Toker'in istifasıyla boşalan Habertürk gazetesi, Habertürk TV ve Haberturk.com'un Ankara Temsilciliği görevine getirilmiştir. Aynı zamanda TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde Medya ve Uluslararası İlişkiler isimli dersi vermektedir.

Genç Nevşehirliler Derneği'nden Mira Temsilcilik Enerji Danışmanlık Ltd.Şti. Genel Müdürü Emel Büken'e ziyaret

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve yönetim kurulu üyeleri, enerji sektöründe faaliyet gösteren Nevşehirli Emel Büken’e tanışma ziyaretinde bulunarak, derneğin Ankara'da ve Nevşehir’de yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca Emel Büken’e teşekkür etti.

Emel Büken Töreli kimdir?

Aslen Avanoslu olan Büken; Mira Temsilcilik Enerji Danışmanlık Ltd.Şti. Genel Müdürü olarak ülke genelinde iş yapmaktadır.

Faaliyet alanları; Enerji iletim hatları, trafo merkezleri ve Enerji santraller için Yüksek Gerilim Malzeme ithalatı ve temsilciliği, Yurtdışı firmalar için ihale süreçleri danışmanlığı ve enerji sektörü yatırım faaliyetleri alanında çalışmaktadır.