Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız?ın katılacağı bu organizasyonda turizm temsilcileri yapılacak olan B2B (karşılıklı iş görüşmeleri) etkinliği sırasında bölgeyi ve kendi firmalarını tanıtma fırsatı bulacaklar.

B2B etkinliğine katılacak olan yabancı turizm sektör temsilcileri, ilgili THY Kent Müdürleri tarafından sadece bu organizasyona özel olarak davet edilecek ve katılımları sağlanacak.

Oslo, Stockholm ve Helsinki?de yapılacak olan workshopların giderlerinin bir kısmı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından karşılanacak.

Diğer giderler için katılım bedeli 1260 EURO (Bin iki yüz altmış) olup bu bedele ulusal ve uluslararası uçak biletleri, kent içi toplu ulaşım ücretleri, 5 yıldızlı otellerde konaklama bedelleri, rehberlik, kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, müze giriş bedelleri ve Stockholm-Helsinki arası gemi ile geçiş ücreti dahildir. Her şey dahil yapılacak programda katılımcılar tek kişilik odalarda konaklayacak.

Katılımcılar ayrıca KOSGEB?ten gerekli şartları sağladıkları takdirde katılım bedeli olan 1260 ? nun 2.000 TL?sini program takviminden sonra 5 ay içerisinde alabilecekler.

Norveç, İsveç ve Finlandiya için Schengen vize gerekmekte olup vize alımı toplu olarak yapılacak. Başvuru ücretinin toplam fiyata dahil olmadığı vize ihtiyacı olan katılımcıların bu durumu bildirmesi gerektiği ifade edildi. Haber: Erdal KESİCİ