Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 4 bin 346 güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi kadroları için İŞKUR üzerinden sürekli işçi alımı başvurusu sonrası 15 Eylül tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonuçları GSB resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Bu kapsamda Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi kadroları için alımı yapılacak kişilerin listesi de belirlendi.

Kura çekimi sonucu asıl olarak belirlenen adaylar ile öncelik hakkı bulunan ve doğrudan belge teslim etmeye hak kazanan adaylar 27 Eylül – 1 Ekim 2021 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde başvuru yapmış oldukları Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinde yer alan sınav kurullarına belgelerini teslim edecek.

Kura çekimi sonucu asıl olarak belirlenen adaylar ile öncelik hakkı bulunan ve doğrudan belge teslim etmeye hak kazanan adaylardan belgeleri geçerli olmayan veya süresi içerisinde belge teslimi yapmayan adayların yerine yedek listede yer alan adaylardan sırasıyla 4 – 8 Ekim 2021 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde ilgili Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri tarafından belge teslimi çağrısı yapılacak. Belirlenen süreler içerisinde talep edilen belgeleri doğru ve eksiksiz teslim etmeyen adaylar sözlü sınava katılma haklarını kaybetmiş sayılacak.

İl Müdürlüğü Sınav Kurulu tarafından teslim alınan belgeler incelendikten sonra belirlenen şartları taşıdığı tespit edilen ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınav tarihleri Gençlik ve Spor Bakanlığı (www.gsb.gov.tr) internet sitesinde daha sonra ilan edilecek. Sürekli işçi alımına ilişkin her aşamada Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesinde yapılacak duyurular tebliğ niteliğinde olduğundan adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak.

Güvenlik görevlisi meslek kolu için teslim edilmesi gereken belgeler;

a) En az Ortaöğretim (lise ve dengi) öğrenim düzeyine sahip olduğunu gösterir diploma veya e-Devlet üzerinden alınmış doğrulama kodu bulunan mezuniyet belgesi,

b) Başvurunun son günü (27 Ağustos 2021) itibarıyla geçerlilik süresi bulunan silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı,

c) Beyan formu (Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerince belge teslimi esnasında temin edilecektir.)

Temizlik görevlisi meslek kolu için teslim edilmesi gereken belgeler;

a) En az Ortaöğretim (lise ve dengi) öğrenim düzeyine sahip olduğunu gösterir diploma veya e-Devlet üzerinden alınmış doğrulama kodu bulunan mezuniyet belgesi,

b) Beyan formu (Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerince belge teslimi esnasında temin edilecektir.)

Nevşehir Erkek Güvenlik Görevlisi Listesi:

Nevşehir Kadın Güvenlik Görevlisi Listesi:

Nevşehir Erkek Temizlik Görevlisi Listesi:

Nevşehir Kadın Temizlik Görevlisi Listesi: