Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, çeşitli toplantılara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere Nevşehir’e geldi.

İlk olarak Nevşehir Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, Şeref Defteri’ni imzaladı.

Bakan Kasapoğlu, daha sonra Vali İnci Sezer Becel, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Mehmet Savran ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı İl Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantının ardından Bakan Kasapoğlu, esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnafların hatırını soran Bakan Kasapoğlu, milli takımla ilgili de sohbet etti.

Daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Kasapoğlu, partililerle bir araya geldi.

Burada bir açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, Nevşehir’e müjde verdi.

Nevşehir’in köylerine kadar yatırım hamlesi başlattıklarını belirten Bakan Kasapoğlu, “Hem Nevşehir il merkezi hem ilçeleri hem beldeleri köylerine kadar havuzları, sahaları, salonları, gençlik merkezlerine kadar yeni bir yatırım hamlesini başlatıyoruz. Nevşehir için hayırlı olmasını diliyorum. Nevşehir, Türkiye'nin dışarıya açılan yüzlerinden birisi. Özellikle tarihi, coğrafyası ve tabiatıyla ve misafirperver halkıyla bizim eşsiz illerimizden birisi. Biz de bakanlık olarak gençlik ve spor alanında Nevşehir'i tüm yönleriyle farklı bir boyuta taşımanın heyecanı içerisindeyiz. Bugün aldığımız kararlarla yeni yatırımlarımızla, sporun her branşı açısından yeni bir cazibe merkezi haline gelecek.” dedi.

HER İLÇEYE GENÇLİK MERKEZİ

Her ilçeye Gençlik Merkezi sözü veren Bakan Kasapoğlu, “Nevşehir'de çok yakın zaman diliminde gençlik merkezi olmayan ilçemiz kalmayacak. Gençlik merkezlerinden başta gençler olmak üzere tüm halkımızın, bilim, kültür, sanat ve spor faaliyetleri noktasında istifade etmesini sağlayacağız. Köylerimize kadar yeni alanlarda halkımızın her kesimine hizmet eden politikamızı daha güçlü hale getireceğiz. Özellikle bizlerin AK Parti olarak sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde 19 yıl önce başlayan insan odaklı hizmet politikasını her geçen gün ileriye taşınmasına yönelik çalışma. 2023, 2053 ve 2071 vizyonumuzun her biri bizler için önemli birer hedef. Biz gündelik uğraşıların hareketi olan sıradan bir parti değiliz. Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde insanlığı öncelik alan, hakkı, adaleti, vicdanı odak alan bir hareketiz.” diye konuştu.

Bakan Kasapoğlu, “Teşkilatlarımızla birlikte inanç ve gayelerimiz doğrultusunda yürüyeceğiz. Bizim yolumuz insanlığın medeniyet davasını daha yukarılara taşımak. Ecdadımızdan almış olduğumuz mukaddes emaneti halel getirmeden yeni nesillere emanet etmektir.” ifadelerini kullandı.