Nevşehir Gençlik Merkezi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen etkinlikte Çakıllı Köyü Şehit Kasım Poyraz İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler ile birlikte okul boyama etkinliği yaptı. Çakıllı Köyü Şehit Kasım Poyraz İlkokulu ve Gençlik Merkezi ile birlikte sosyal projeye imza atan öğrencilerin, çok mutlu oldukları görüldü.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir düzenlenen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; “Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilçemizden uzakta olan köylerimizden bir tanesi olan Çakıllı Köyü Şehit Kasım Poyraz İlkokuluna bugün ziyarette bulunduk. Gönüllü gençlerimiz ve Gençlik Liderlerimizle bir boyama etkinliği yaptık. Çocuklarımızla birlikte olduk, öğrencilerimiz ile birlikte keyifli anlar geçirdik. Gönüllü gençlerimizin sosyal projelere katılarak sorumluluk hissetmelerini istiyoruz.” dedi.

Okul Müdürü Hasan Hüseyin Gülmez de; “Bizlerde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir’e, gençlik merkezi çalışanlarına ve genç arkadaşlara okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz. Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde okulumuzu düşünerek bizler için buraya kadar gelip okulumuzu güzelleştirmek adına yapmış oldukları çalışmalarla hem bizleri hem de öğrencilerimizi mutlu ettiklerini ifade etmek istiyorum. Bizlere bu katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz, hem de okulum adına çok çok teşekkür ediyoruz. ” dedi.

Etkinliğin devamında Gençlik Merkezi tarafından Çakıllı köyünde okuyan öğrenciler için hazırlanan sürpriz hediye paketleri sınıflardaki sıralara bırakılırken Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan çeşitli spor malzemeleri İl Müdürü Muhsin Özdemir tarafından Okul Müdürlüğüne teslim edildi.