Özdemir'den İl Milli Eğitim Müdürü Demir’e ziyaret

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Yüzer, gençlik liderleri ve gönüllü gençler İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’i ziyaret etti.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, işbirliği kapsamında yürütülen çalışmalara ve projelere verdiği destekten dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir’e teşekkür etti.

Ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yürütülen gençlik çalışmaları ve sportif faaliyetler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, ziyaretlerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Gençlik Merkezi Müdürü Duygu Yüzer ve beraberlerindeki gençlere teşekkür etti.

Özdemir'den Denetimli Serbestlik Müdürü Bayrak’a ziyaret

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Bayrak'a ziyarette bulundu.

Ziyarette yeni normalleşme sürecinde iki kurumun birlikte yapacağı faaliyetler ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Nevşehir Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Bayrak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e teşekkür etti.