Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir’e Nevşehir ziyaretinde İl Başkanı Ahmet Aydemir, yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri eşlik etti.

Güldemir ve beraberindeki heyet Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret ederek Nevşehir’de diyanet hizmet koluna bağlı kurumlarda görev yapan çalışanların sorunlarını iletti.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in makamında yapılan görüşmede Genel Başkan Güldemir Diyanet-Sen’in sendikal faaliyetleri hakkında bilgi vererek çalışma hayatı ve ülke gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman kamu görevlilerinin yanında olduklarını kamu çalışanlarına destek olmak adına gerekeni yapacaklarını belirterek Genel Başkan Mehmet Ali Güldemir ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Başkan Güldemir ve beraberindeki heyet Nevşehir İl Müftüsü Celalettin Altunkaya'yı da ziyaret ederek din görevlilerinin sorunları konusunda görüş alışverişinde bulundular. Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, il yönetimi ve ilçe temsilcileri ile birlikte yaptığı İstişare toplantısında da “Diyanet-Sen kurulduğu günden itibaren duruş sendikacılığını bir an için bile bırakmamıştır. Genel merkezimiz, İl yönetimlerimiz ilçe temsilcilerimiz iş yeri temsilcilerimiz kısacası tüm teşkilatımızla Diyanet-Sen olarak her zaman, her platformda kamu görevlilerinin yanında olduk. Hizmet kolu çalışanlarımızın sesini kendi sesimiz bildik ve en üst perdeden her yerde duyurmaya çalıştık. Diyanet-Senimizi her geçen gün ileri taşımak için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Güldemir ayrıca Diyanet-Sen’in din görevlilerinin güçlü ve gür sesi olduğunu belirterek teşkilat çalışmaları ve üye çalışmalarının önemine vurgu yaptı.