Kayseri İdari Mahkemesi kararı çerçevesinde yeniden değerlendirmeye alınan ve daha önce Nevşehir 23 Nisan Ortaokul müdürlüğü görevi yürütürken görevinden alınan okul müdürü Yaşar Altuner yeniden 23 Nisan Ortaokulu Müdürlüğü görevine atandı.

İldeki Türk Eğitim-Sen üyesi başarılı okul müdürleri arasında bulunan Yaşar Altuner, bölge avukatının Kayseri İdare Mahkemesi´ne açtığı dava sonucu yeniden yönetici değerlendirilmesine tabi tutularak başarılı bulunup eski görev yerine yeniden atandı.

Geride bıraktığımız hafta 23 Nisan Ortaokulu müdürlüğü görevine yeniden atanan yönetici Yaşar Altuner´i Türk Eğitim-Sen şube başkanı Mustafa Uğur ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Cengiz Yurt ve Adnan Yıldız ile birlikte göreve başladığı 23 Nisan Ortaokulunda ziyaret ederek tebrik etti ve başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Şube Başkanı Mustafa Uğur, “Geç de olsa hak teslimin yeniden yapılması adına memnuniyet duyduğumuz yeniden yöneticilik görevine dönülmesi başta ülkemize, ilimize, ilimiz eğitimine ve öğrencilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 Görevlerinden haksız şekilde alınan tüm müdürlerimizin eski görev yerlerine yönetici olarak yeniden atanması ile sonlanacak mücadelemiz devam edecektir. Bu münasebetle bir kez daha yüce yargı mensuplarına teşekkür ediyor, yöneticimiz Yaşar Altuner´e başarılar diliyoruz” dedi.