Kebabı, katmeri, baklavası ve fıstığıyla dünya çapında üne sahip Gaziantep mutfağı ve kültürü Göreme Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen Gaziantep günlerinde Kapadokya’nın başkenti Göreme’de halk ile bir araya gelecek.

Gaziantep'in tüm lezzetlerinin ve kültürünün sergilendiği Gaziantep Şenlikleri Göreme otogar alanında 30.08.2019 (Cuma) günü başlayıp 1 Eylül pazar günü sona erecek olan ve gün içerisinde Gaziantep’in yöresel ürünlerinin de açılacağı standlarda halka açık olup tüm konserler ücretsiz halka açık olarak düzenlenecek.

30 Ağustos Cuma günü saat 20.00’da Gaziantep Türküleri konseri ile birlikte başlayacak olan konserler 31 Ağustos günü ise Edip Bülbül ve Ender Balkır ile devam edecek. Konsere Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de katılım sağlayacak.

Gaziantep kültürünü Göreme’lilere daha yakından tanıtmayı amaçladıklarını dile getiren Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, “Gaziantep kültürünün sergileneceği ve konserlerle devam edecek olan etkinliğe tüm Kapadokya halkımız davetlidir.” dedi.