Nevşehir Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan hastanelerde örgütlü olan Öz Büro İş Sendikası yetkilileri Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe´yi, İdari Hizmetler Başkanı Mehmet Gizligider´i, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Erkut Bayram´ı ve Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Güçlü´yü ziyaret edip sendikanın faaliyetleri ve burada çalışan V.H.K.İ Destek personellerinin Yüksek Hakem Kurulundan çıkan Toplu İş Sözleşmesinin detayları hakkında görüş alış verişinde bulundular.

Ziyaretlerden hem sendika yetkilileri hem de Genel Sekreterlik yöneticileri memnuniyetlerini ifade ettiler.


Ziyaretlerin akabinde sendika Genel Başkanı Baki Gülbaba, Genel Başkan Yardımcısı Adem Gündoğan ve sendika İl Başkanı Muhammet Fatih Mutlu´nun eşliğinde Nevşehir Devlet Hastanesi ve Ürgüp Devlet Hastanesi bünyesinde çalışan V.H.K.İ Destek personelleri ile İl Başkanlığınca düzenlenen istişare toplantılarına katıldılar.
Toplantılarda Taşeron işçilere tanınacak olan kadro meselesinin ve Toplu İş Sözleşmesinin detayları görüşüldü. Üyelere Toplu İş Sözleşmesi için sabırlı bekleyişlerinden ve sendikaya desteklerinden dolayı teşekkür eden Gülbaba istişareler sonrası Nevşehir´den ayrıldı.

 

/images/haberler/resimler/2016-12/22/1219334981547.jpg