Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, amaçlarının yeni bir ekip ve yönetimle Nevşehir Hastaneleri?ndeki eksikliklerin giderilmesi olduğuna dikkati çekerek ?Yeni bir ekip oluşturma konusunda son noktaya gelindi.

Amacımız alanında tecrübeli olan ve elini taşın altına sokacak yeni bir ekip kurmak. Birilerini onore etmek amacıyla vereceğimiz koltuk yok. Eski yönetim tamamen değişecek? şeklinde konuştu.

Nevşehir Devlet Hastanesi?nde çalışan bir hekim olarak eksiklikleri bildiğini hatırlatan Uzm. Dr.Muhammet Çömçe özellikle Acil ve Yoğun Bakım servisleri konusunda çalışmalar yapılacağını belirterek

?Hastanelerde en önemli sorunlarımızdan biri Acil Servis ve Yoğun bakım üniteleri diğer hastanelere sevkleri de bu bölümdeki yetersizlikler oluşturuyor.

Bu sebeple öncelikle bu servislerde iyileştirmeler için çalışmalar gerçekleştirilecek? dedi.

Çömçe, hastaneler alanında yapılacak iyileştirmeler için tüm Nevşehirlilerin desteğini beklediklerini, halka hizmeti Hak?ka hizmet olarak gördüklerini sözlerine ekledi.

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce?de Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak hastanelerin gelişiminde her türlü işbirliği ve desteğe hazır olduklarını dile getirdi. Haber: Erdal Kesici