AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından  bu yıl 5. si gerçekleştirilecek Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında düzenlenen  ‘Gençlik ve Belediye´ konulu proje yarışmasında ödüle layık görülen Nevşehir Belediyesi´ne ödülü, Ankara´da düzenlenen bir tören ile Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver´e takdim edildi. 

Bağcı, “Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver´in ilimize kazandırdıkları saymakla bitmez. Nevşehir´in modern bir görünüme, çağdaş bir belediyecilik hizmetine kavuşmasında çok büyük katkıları bulunan Nevşehir Belediye Başkanımızın Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu´ndan almış olduğu ödül son derece anlamlı. Bu ödülü ilimize kazandıran Sayın Başkanımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

rulu üyesi Fatma Aygün´de yer aldı.

Günün ikinci ziyaretini Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştiren Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Mutlu ve Başkan Yardımcısı Kemikkıran, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu´na Polis Haftası nedeniyle kutlamada bulundular.

Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Sürücü ve İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.