Nevşehir Valiliğince Halepliler için düzenlenen kampanya kapsamında merkeze bağlı Çardak köyünden temin edilen çeşitli temel ihtiyaç malzemeleri ve 50 ton patates taşıyan 3 tır, Hatay´ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı´na gönderildi.

Gıda, battaniye ve kışlık giysilerin yüklendiği tırları uğurlamak amacıyla Borsa Kavşağı´ndaki yardım toplama merkezinde tören düzenlendi.

Kur´an-ı Kerim okunmasıyla başlayan törende konuşan Vali Yardımcısı Hasan Kayhan, kampanyanın il genelinde devam edeceğini belirterek, "Halepliler için başlattığımız kampanya çerçevesinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım göndermeye devam ediyoruz. Allah´a ne kadar hamd etsek azdır, zira Müslüman kardeşlerimize yardım gönderebiliyoruz." diye konuştu.

İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından dua edilmesinin ardından yardım malzemesi yüklü tırlar, Cilvegözü Sınır Kapısı´na doğru yola çıkarıldı.

Törene, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Seyit İnce ve vatandaşlar katıldı. 

 

/images/haberler/resimler/2016-12/26/1715372128031.jpg