Nevşehir’de 2015 yılından itibaren yurtdışına danışmanlık ve pazarlama hizmeti veren Netline Danışmanlık, Hollandaca /Flemenkçe’yi ana dili gibi bilen çalışma arkadaşları arıyor.

Fahrettin Zengin ve Meryem Güngörmüş Cesur’un yöneticiliğini yaptığı firma, ağırlıklı olarak Hollanda ve Belçika’ya hizmet veriyor.

Firma yetkilisi Zengin ve Cesur, Netline Danışmanlık’ın faaliyetine 2012 yılında, yurtiçi ve yurtdışındaki firmaların satış ve satış sonrası hizmeti ve destek hizmetlerini hedefleyen bir çağrı merkezi olarak kurulduğunu söyledi.

Zengin ve Cesur, yaptığı açıklamada, “Firmamız bu geçen 8 sene içerisinde faaliyetleri arasına danışmanlık ve pazarlama hizmetini de dahil ederek yoluna daha emin adımlarla devam ediyor. Ana şubesi Ankara olan firmamız ikinci şubesini 2015 yılında Nevşehir’de faaliyete geçirdi. Netline Nevşehir şubesi olarak yurtdışı satış faaliyetlerine istikrarlı ve başarılı bir şekilde devam ediyoruz. Ağırlıklı olarak Hollanda ve Belçika firmalarının satış hizmetlerini yaptığımız için bütün çalışanlarımız anadil seviyesinde Hollandaca /Flemenkçe biliyor.” dedi.

Netline olarak her zaman anadil seviyesinde Hollandaca /Flemenkçe bilen elemanlara ihtiyaç duyduklarını aktaran Zengin ve Cesur, “Özellikle Hollanda ve Belçika’dan kesin dönüş yapmış veya Hollanda ve Belçika’da yaşayan ve kesin dönüş yapmak isteyenler için iyi bir iş imkanı sunmayı ve ekibimizi çoğaltmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Nevşehir merkez Yeni Mahalle Sahil Sokak’ta bulunan Netline Danışmanlık’ta çalışmak isteyenler bilgi almak için 0384 213 89 59 numaralı telefondan veya [email protected] mail adresinden irtibata geçebilirler.