10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyetine (NGC) ziyaretler sürüyor.

Gün dolayısıyla ilk ziyareti İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği gerçekleştirdi. İHH Nevşehir İYD Başkanı Baki Öncel, gazetecilerin gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Öncel, Nevşehir’de yaptıkları çalışmaları gazetecilerin desteğiyle kamuoyuna duyurduklarını belirterek, tüm gazetecilere teşekkür etti.

Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç de gazetecilerin gününü kutladı. Urgenç, Nevşehir’deki gazetecilerin başarılı işler yaptığını belirterek, sendika çalışmalarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Memur Sen İl Temsilcisi Mustafa Çiftçi, beraberindeki Sağlık Sen Başkanı Hakan Gündüzpolat, Diyanet-Sen Başkanı Ahmet Aydemir, Büro Memur-Sen Şube Başkanı İsmail Ağmanalmaz ve Diyanet Sen Şube Başkan Yardımcısı Hüsrev Öndegelen ile gerçekleştirdiği ziyarette kendilerine ve Nevşehir’in gelişmesine desteklerini esirgemeyen gazetecilere teşekkür etti.

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez de beraberindeki heyetle birlikte yaptığı ziyarette gazetecilerin gününü kutladı.

Gülmez, gazetecilerin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu ifade ederek, “Doğru ve yanlışın ayırt edilmesinde gazetecilere büyük görev düşüyor. Basının çok sesli olması herkesin istediği bir şey. Çok sesli basın hem ülkenin hem de ilimizin gelişmesine büyük katkı sağlar. Bu nedenle Nevşehir’de görev yapan gazetecilerimizi de kutluyoruz. Her kesimin sesini kamuoyuna duyuruyor.” dedi.

TÜRKAV'dan ziyaret 

TÜRKAV Nevşehir Şube Başkanı Agah Bahadır Ceylan da NGC'yi ziyaret etti.

Ceylan, TÜRKAV'ın Nevşehir'de yeni faaliyetine başladığını belirterek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gazetecilerin kendilerine önemli bir destek verdiğini ve bundan memnun olduklarını söyleyen Ceylan, gazetecilerin gününü kutladı.

Ziyaretlerden duyduğu mutluluğu dile getiren NGC Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü unutmadıkları için teşekkür etti.

Ekici, Nevşehir basınının herkese eşit mesafede olduğunu, şehrin gelişmesi adına atılacak her türlü katkıyı verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.