Din-Bir-Sen İl Yönetiminden İl Müftüsü Altunkaya'ya ziyaret

Din-Bir-Sen Genel Sekreteri ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.

Din-Bir-Sen Genel Sekreteri Menderes Ateş ile birlikte İl Başkanı Tevfik Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Müftüsü Altunkaya’yı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Müftü Altunkaya, sendika temsilcilerine teşekkür etti.

Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Yönetiminden İl Müftüsü Altunkaya'ya ziyaret

Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.

Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Başkanı Kadir Gök ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Müftüsü Altunkaya’yı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Müftü Altunkaya, Türk Diyanet Vakıf-Sen İl Başkanı Kadir Gök ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Diva-Sen İl Yönetiminden İl Müftüsü Altunkaya'ya ziyaret

Diva-Sen İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.

Diva-Sen İl Başkanı Derviş Tepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Müftüsü Altunkaya’yı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Müftü Altunkaya, Diva-Sen İl Başkanı Derviş Tepe ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Diyanet-Sen İl Yönetiminden İl Müftüsü Altunkaya'ya ziyaret

Diyanet-Sen İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya’yı ziyaret etti.

Diyanet-Sen İl Başkanı Ahmet Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Müftüsü Altunkaya’yı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Müftü Altunkaya, Diyanet-Sen İl Başkanı Ahmet Aydemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Denetimli Serbestlik Müdürü Bayrak’tan İl Müftüsü Altunkaya’ya ziyaret

Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Bayrak, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla İl Müftülüğünü ziyaret etti.

İl Müftüsü Altunkaya’yı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayan Bayrak, çalışmalarda başarılar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Altunkaya, Denetimli Serbestlik Müdürü Bayrak’a tüm din görevlileri adına teşekkür etti.