Nevşehir Valisi İlhami Aktaş başkanlığında düzenlenen 2019 yılının ilk Nevşehir İmam Hatipliler Platformu toplantısına AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Nevşehir geneli İmam Hatip okulları müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

Toplantıda, Nevşehir genelinde bulunan İmam Hatip Okullarının genel durumları ve başarıları değerlendirilerek, okullarında yapılacak faaliyetler ile okulların karşılaştıkları sorunlar ele alındı. Ülkemiz ve milletimize hayırlı bir gençliğin yetiştirilmesi, birlik ve beraberlik içinde çalışmanın önemine değinildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında, “Nevşehir İmam Hatipliler Platformu olarak olağan toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Platformumuz kurulduğundan bu yana milletimizle aynı hedeflere yürüyoruz, milletimiz hangi dertlerden bizarsa biz de o dertleri çözmek için, ’Asım’ın Nesli’ için çaba gösteriyoruz” dedi.

Platform karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.