Geçtiğimiz günlerde İstanbul Nevşehirliler Dernek Başkanı ve Nevşehirliler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Şen bir takım ziyaretlerde bulunarak bu güne kadar hiç yapılmamış ve yapmayı planladıkları Nevşehir Günleri programının detaylarını Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, İl Turizm Müdür V. Cengiz Ekici ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Bayram Ekici ile görüştü.

İlimizdeki tüm belediyelerin ve birçok esnafın katılım sağlayacağı etkinlikte; kültür, sanat, tanıtım, Nevşehir’e özgü ürünlerin sergileneceği belirtildi.

Nevşehirliler federasyon Başkanı Mustafa Şen şunları söyledi; “Nevşehir Valimiz Sayın İlhami Aktaş, milletvekillerimiz, turizm il müdürümüz ve gazeteciler cemiyet başkanımız ile yaptığımız istişarelerde bu güne kadar hiç yapılmamış bir etkinliği hayata geçiriyoruz.

Nevşehir kültürü ve sanatının tanıtılacağı, yöresel ürünlerin yer alacağı etkinliğimiz için çalışmalara hemen başladık. En kısa sürede çalışmalarımızı bitirip tarihini yakında duyuracağız” dedi.