Nevşehir’i çevre illere ve ilçelerine bağlayan yollarda son durum şöyle:

AKSARAY YOLU: Kar yağışı olumsuz, zemin karla kaplı. Yol gidişli gelişli trafiğe açık. Boğazköy mevkiinde yolda kalan çekiciye kurtarma çalışması yapılıyor.

HACIBEKTAŞ YOLU: Yol tamamen karla kaplı şu an için trafik akımı normal yol çift şeritli olarak açık. Şu an intikal eden kaza ve yolda kalan araç bilgisi yoktur.

GÜLŞEHİR YOLU: Kar yağışı olumsuz, zemin karla kaplı Gülşehir istikameti 1. Sulusaray Kavşağında bir araç yoldan çıkmış yol dışında yola mani hali yok yarın kurtarma çalışması yapılacak.

NİĞDE YOLU: Kar yağışı olumsuz zemin tek şerit karla kaplı, tek şerit asfalt görünümlü yol trafiğe açık, ayrıca km 26’da bir araç yolda kalmış yola engel hâli yok.

AVANOS YOLU: Kar yağışı olumsuz zemin yer yer karla kaplı yer yer ise asfalt görünümlü, yolda kalan araç yok yol trafiğe açık şu an intikal eden kaza ve yolda kalan araç bilgisi yoktur.

KAYSERİ YOLU: Kar yağışı olumsuz, zemin tek şerit karla kaplı tek şerit asfalt görünümlü, yolda kalan araç yok, yol trafiğe açık, trafik akımı normalin altında, şu an intikal eden kaza ve yolda kalan araç bilgisi yoktur.

ÜRGÜP YOLU: Kar yağışı olumsuz zemin karla kaplı, yol trafiğe açık şu an intikal eden kaza ve yolda kalan araç bilgisi yoktur.

TOPAKLI BÖLGE TRAFİK: Güzergâhımız dahilinde kar yağışı olumsuz, zemin karla kaplı, yer yer ise asfalt görünümlü şu an için yolda kalan araç ve intikal eden trafik kazası yoktur.

Ekipler bölgelerinde tepe lambaları açık vaziyette seyir halinde kontrollerine devam ediyor.