31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinin, huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansımasının sağlanması amacı ile seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında alınması gerekli tedbirlerin görüşülmesi amacıyla, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın başkanlığında, Vali Yardımcıları Nevzat Sinan, Aydın Abak ile Hasan Erkal, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın katılımı ile “Seçim Güvenliği Toplantısı” yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda; Seçim günü ve sonrasında alınacak güvenlik tedbirlerine ilişkin bir sunum yapıldı.

İlimizde seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapılması esaslarına ilişkin alınan karar ve genel değerlendirmelerde bulunuldu.

Seçimlerin huzurlu, güvenli bir atmosferde yapılmasını hedeflediklerini kaydeden Vali İlhami Aktaş, seçimlerin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni etti.