Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç Nevşehir Valiliğini ziyaretlerinde; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş tarafından karşılamanın akabinde Valilik Şeref Defterini imzaladılar ve ardından da Valilik Makamına teşrif ettiler.

Vali İlhami Aktaş, Kayseri Valisi Günaydın’ı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’ı, ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini ifade ederek, yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür etti.

 Vali Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç ise, Nevşehir’de bulunmaktan memnun olduklarını belirterek, misafirperverliklerinden dolayı da Vali Aktaş’a teşekkür ettiler.

Vali Aktaş, ziyaretin anısına Vali Günaydın’a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’a, Kapadokya yöresine ait el sanatlarından Ay Yıldızlı Seramik Obje takdim etti.

Kayseri Valisi Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’tan Rektör Bağlı’ya ziyaret

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti. 

Kendilerine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşlik ettiği Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaretlerinde, Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel karşıladı.

Vali Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Bağlı, kendilerine üniversite hakkında bilgi verdi.

Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç ile bir süre görüşen Rektör Bağlı, ziyaret sonunda günün anısına kendilerine plaket takdiminde bulundu.