Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden kahpe güçler, şimdi de Kayseri´deki komando tugayımızda vatani görevini yapan silahsız askerlerimizin canlarına kast etmişlerdir. Bu noktada, terör eylemlerinin tamamen silahsız güvenlik güçlerimiz ve sivil vatandaşlara yönelik olarak gerçekleştiriliyor olması, teröristlerin gözlerinin ne denli döndüğünün, alçaklığın hangi boyuta ulaştığının en büyük göstergesidir.

Türk milletinin bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada teröre ve teröristlere karşı dik duruşunu sürdüreceğinden hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır. Biliyoruz ki, bu tür saldırıların altında başka emeller yatmakta, ülkemizi köşeye sıkıştırmak isteyen şer güçlerin hain planları bulunmaktadır.

Bu şer güçlere ilan ediyoruz ki, hiçbir girişimleri bu milletin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yetmeyecektir. Bu vesile ile Kayseri´deki bu alçak saldırıda  ve tüm terör saldırılarında hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimize yüce Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyorum.