Ramazan ayından önce kulüp yönetim kurulunu oluşturduklarını anımsatan Yılar "Yönetim kurulu olarak çalışıyoruz. İç transferi sorunsuz hallettik. Dış transferi de yüzde 90 tamamladık. Takımımızın Nevşehir`deki kamp çalışmaları sürüyor.

Hocamız ve futbolcular, otelden ve idman yaptıkları sahadan memnun" diye konuştu. Spor Toto 2. Lig`de başarılı olmayı hedeflediklerini dile getiren Yılar,

"Takıma gerekli takviyeleri yaptık. Bu sezon inanıyorum ki Tokatspor adından söz ettiren bir kulüp olacak" dedi. Yılar, altyapı seçmelerini bir süre önce yaptıklarını hatırlatarak, şunları söyledi:

"Altyapı seçmelerimize 200 futbolcu katıldı. Bunlardan 5`ini altyapıya kazandırdık. Futbolculara ve teknik heyete ödemeler yaptık. İnşallah keyifli bir sezon geçiririz.

Bu sezon sahamızda oynayacağımız maçlar, 65 yaş üstü kişilere ve bayanlara ücretsiz olacak. Kadınların sahaya gelmesiyle kötü tezahüratın önüne geçmiş olacağız."

Diğer taraftan Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Tokatspor, Tarsus İdman Yurdu takımından golcü oyuncu Ümit Can Batman ile prensipte anlaşma sağladı.

Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İç transferi sorunsuz bitirdik. Dış transferde görüşmelerimiz sürüyor.

Hocamızın istediği isimlerle görüşüyoruz. En kısa sürede transferi bitirmek istiyoruz. Tarsus İdman Yurdu takımından Ümit Can Batman ile prensipte anlaştık" dedi.

Ligde Tokat`ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirten Uluözlü, "Başkanımız ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız yoğun çalışıyor. Transferde bütçeyi en iyi şekilde kullanmak istiyoruz" diye konuştu.

Takımın Nevşehir`de 17 gün kamp yapacağını ifade eden Uluözü, şunları söyledi: "İnşallah takımımız Nevşehir`de iyi bir hazırlık dönemi geçirecek. 28 futbolcuyla kampımız sürüyor.

Takımımız, 4 gündür Nevşehir`de kampta ve Ferruh Özgün hocamız nezaretinde sıkı biçimde çalışıyor. Kampta 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. "Haber: Erdal Kesici