Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Tanıtım ve Medya Başkanı Tevfik Ekici,  Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı, Teşkilatlanma Başkanı Serhat Sonugelen’in de katıldığı kahvaltıda basın mensupları ile buluştu.

Hazırlanan eylem planı çerçevesinde gönüllere dokunmayı sürdürdüklerini aktaran Kemikkıran, “AK Parti her şeyden önce bir medeniyetin ve tevazunun yer aldığı siyasettir. Ak dava yolunda izleyeceğimiz hedef Milletin bir neferi olduğumuzu asla unutmadan ve bu milleti millet yapan milli ve manevi dinamiklere bağlı kalarak, siyaseti bir ahlak ve irfan zemininde yürütmektir. Bu davada;  kardeşlikte, yardımlaşmada, dayanışmada tevazu içerisinde yarışmak vardır. Güçlü Nevşehir’i güçlü Türkiye’yi inşa etmek için var gücümüzle hep beraber çalışıyoruz. Milletimizin teveccühü ile 2002 den bugüne iktidarda olmanın onuru yaşayarak, gittiğimiz her yerde küçük büyük ayırt etmeksizin her bir insanımızın gönül rızasını alarak, gönülden gönüle köprüler kurarak,  Allah’ın izniyle Ak sevdamızla yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu belirten Kemikkıran, 2023 hedeflerine ulaşmak için azimle, umutla, samimiyetle, gayretle çalışmak için Nevşehir AK Parti teşkilatı olarak halka ve güçlü lider Recep Tayyip Erdoğan’a söz verdiklerini söyledi.

“BİZİM AŞKIMIZ DAVAMIZ HEP AK OLACAK”

Mücadeleyi asla bırakmayacağını vurgulayan Kemikkıran, şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz günden bugüne mutat teşkilat çalışmalarımızın içerisinde her ay belediye başkanlarımız ile toplantı, belediye meclis ve il genel meclis üyelerimiz ile toplantı, daraltılmış il danışma meclisi toplantısı, bu hikayenin kahramanı sensin sloganıyla hareket ettiğimiz Ar-ge teşkilat eğitimi ve Arge mahalle teşkilat eğitimi programları, İç Anadolu bölge il başkanları ve koordinatörleri toplantısına ev sahipliği gibi çeşitli programlar eğitimler gerçekleştirdik. Ve yukarıda bahsetmiş olduğum eylem planı faaliyet raporu kapsamında; 12 Haziran 2021 den bu güne kadar milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ana kademe,  kadın ve gençlik kollarımız, merkez ilçe ve yönetim kurulları, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde; hane, engelli, şehit gazi,  STK ve meslek odaları, esnaf,  yaşlı, hasta, taziye, düğün, önemli gün ve hafta, camii dernek, gençlik buluşmaları, amatör ve spor kulübü, kurum, pazarcı esnafı, kuran kursu, köy okulları, rehabilitasyon merkezi, sevgi evi,  berber ve kuaför esnafları, muhasebeci, avukat,  diş hekimi,  eczacı, sigorta acentaları, taksi durakları, diyetisyenler, mimarlar, elektrik mühendisleri, jeoloji-jeofizik mühendisleri, makine mühendisleri,  inşaat mühendisleri, peyzaj mimarları, harita mühendisleri, şehir plancıları, özel eğitim kurum ve kursları,  sürücü kursları,  veteriner hekimler,  özel klinikler, fizik tedavi uzmanları, hemşire, muhtar ziyaretleri yaparak halkımızla birebir kucaklaştık, gönüllere dokunarak sorunlarını dinledik.”

GİZLİGİDER’E TEŞEKKÜR

Nevşehir’in daha önce bürokratik anlamda üst düzey bürokraside temsil noktasında biraz zayıf olduğunu ifade eden Kemikkıran, Nevşehirli iki bakan yardımcısı ile bu konuda da ilerleme sağladıklarını aktardı.

Bakan yardımcılarına teşekkür eden Kemikkıran, “Hem Ebubekir beyi hem Akın beyi tebrik ediyorum. Bizler de teşkilat olarak yanlarındayız. Bizim için şehrimiz için çok kıymetli. Bu süreçte daha sayıları da artsın. Evvela tarım bakanlığı en gözde bakanlıklardan bir tanesi. Dünyanın geldiği nokta itibari ile en stratejik husus tarım ve gıda halini aldı. Dolayısı ile böyle icraatlı bir bakanlıkta bir bakan yardımcımızın olması bizim için çok kıymetli. Bunun faydalarını da gördük.” şeklinde konuştu.

HEDEF 3 MİLLETVEKİLİ

2023 yılında genç seçmen sayısının oldukça fazla olacağını kaydeden Kemikkıran, gençlere önem verdiklerini, 2023 yılında yapılacak seçimlerde Nevşehir’de 21 binden fazla gencin oy kullanacağını söyledi.

Kemikkıran, hedeflerinin 3 milletvekili çıkarmak olduğunu da sözlerine ekledi.