Düzenlenen programa MHP İl Başkanı İlhan Kaya, MHP MYK Üyesi Mehmet Varol, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Çiftçi, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ile Nevşehir’de görev yapan ulusal ve yerel medya mensupları katıldı.

Bu programın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde düzenleneceğini ancak, cemiyetlerin kutlama programları nedeniyle bir gün sonraya ertelendiğini söyleyen İl Başkanı İlhan Kaya, katılımlarından dolayı tüm medya mensuplarına teşekkür etti.

Kahvaltının ardından projeleri hakkında açıklamalarda bulunan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Şehircilik, Kadın ve Aile, Kültür ve Turizm, Sosyal Hizmetler ve Yardımlaşma, Yaşlılar ve Engelliler, Çevre ve Doğa, Gençlik ve Spor ile Tarım ve Hayvancılık başlıklarında topladığı bazı projelerinden bahsetti.

Kılıç ayrıca programa katılan basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını da yanıtlandırdı.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Burada programa katılan basın mensuplarına günün anısına özel olarak hazırlatılan ajanda, kalem ve proje kitapçığı da hediye edildi.