İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından köy yollarında yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Derinkuyu ilçesine bağlı Çakıllı köyünde yayla yolu çalışması, Hacıbektaş ilçesine bağlı Kayaaltı ve Kızılağıl, Kozaklı ilçesine bağlı Merdanali ve merkez ilçeye bağlı Basansarnıç köyleri ile merkez ilçeye Basansarnıç Köyü ile Gülşehir ilçesine bağlı Karacaşar Mahallesi arasında yol yama çalışmaları ve Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde kanal yama çalışması yapıldı.

Kozaklı ilçesine bağlı Küllüce köyünde ve Ürgüp ilçesine bağlı Sarıhıdır, Mustafapaşa, Çökek ve Karakaya köylerinde yol kumlama çalışmaları ve Ürgüp ilçesine bağlı Akçaören köyünde arazi yolunda kumlama çalışmaları yapıldı.

Hacıbektaş ilçesine bağlı Yurtyeri köyünde de ekipler tarafından dolgu işlemi yapılarak su deposu boruları koruma altına alındı.

Gülşehir ilçesine bağlı Emmiler köyünde menfez yapım çalışması ile Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören ve Tepeköy köylerinde köy içi kasis çalışması yapıldı.