Bu kapsamda Gülşehir ilçesine bağlı Dadağı, Yamalı, Yeniyaylacık ve Yalıntaş köylerindeki içme suyu elektrik arızası giderilerek köylere su verildi. Yeşilöz köyünün içme suyu şebeke arızaları giderildi. Gülpınar köyünde ilave içme suyu hattı ve kanalizasyon hattı döşeme işlemleri devam ediyor. Abuuşağı köyünün tıkanık olan kanalizasyon hatlarındaki arızalar giderilerek 11 evin foseptik kuyusunun çekimi yapıldı. Gümüşyazı köyünde sulama kanalı yol yapım çalışmaları devam ediyor. Dadağı, Yeşilöz ve Civelek köylerinde su sayacı montajı yapıldı.

Gülşehir ilçesine bağlı Yüksekli, Yeşilyurt, Hacılar, Yeşilli, Şahinler ve Karahöyük köyleri ile Hacıbektaş ilçesine bağlı Karaburç, Aşıklar, Avuç, İlicek, Hırkatepesidelik ve Yenice (Engel) köylerindeki içme suyu vana odalarının çevresine demir ve beton yapıldı.

Hacıbektaş ilçesine bağlı Büyükkışla köyündeki içme suyu şebeke arızası ve Büyükburunağıl köyünde içme suyu elektrik arızası giderilerek köylere su verildi. Ayrıca Büyükkışla köyünde kaptaj yapım işine başlandı. Kayaaltı köyünde ilave kanalizasyon hattı döşeme işleri devam ediyor.

Derinkuyu ilçesine bağlı Özlüce köyündeki tıkanık olan logar arızasına müdahale edilerek sorun giderildi. Ayrıca Özlüce köyünün içme suyu elektrik arızası giderilerek köye su verildi ve mesire alanına içme suyu bağlantı kolyesi ve vana takıldı.

Avanos ilçesine bağlı Karacauşağı ve Sarılar köylerinde içme suyu şebeke bakım onarım çalışması yapılarak içme suyu arızaları giderildi. Ayhan Köyü Ortaokulunun kanalizasyon arızası giderildi.

Acıgöl ilçesine bağlı Ağıllı, İnallı, Çullar köylerindeki tıkanık olan kanalizasyon hatlarındaki arızalar giderilerek foseptik çekimleri yapıldı. Çullar köyünde foseptik temizliği yapıldıktan sonra ilave hat döşeme işlemlerine başlandı. Ayrıca Tepeköy ve Karacaören köylerindeki içme suyu ve pompa hattındaki arızalar giderilerek köylere içme suyu verildi.

Merkez ilçeye bağlı Boğaz ve Özlüce köylerindeki kanalizasyon hattı arızaları giderilip foseptik çekimleri yapıldı. Güvercinlik ve Boğaz köylerindeki içme suyu şebeke arızaları giderildi. Özyayla köyünde içme suyu şebeke hat çalışmaları devam ediyor.