Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 81 ilde düzenlenmesini istediği, ihtiyaç odaklı ve 4-6 Yaş Kur’an kursu öğreticilerine yönelik hizmet içi eğitim seminerleri Nevşehir İl Müftülüğü tarafından iki grup halinde yapıldı.

 İl Müftülüğü Ek Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programlar İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün açılış konuşmasıyla başladı.

İl Müftüsü Öztürk konuşmasında; “Her seminer biraz fedakârlık ister. Bununla birlikte düzenlenen her seminer birçok faydalar sağlar. Bildiklerimiz ve yaptıklarımız mutlaka vardır. Seminerler bu bilgilerimize ve yaptıklarımıza ilaveler yapmayı, yenilenmeyi sağlar. Azami derecede istifade etmemiz, değişerek ve gelişerek alanımızdaki hizmetlerimizde daha verimli olmamıza katkı sağlamasını temenni ediyorum.” diyerek programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Seminerde “Erken Çocuklukta Dini Gelişim”, “Sınıf Yönetimi”, “Liderlik ve Takım Çalışması”, ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Uygulama Esasları” başlıklı seminerler ve tecrübe paylaşımları yapıldı.