Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu 2017 yılı 2´inci toplantısı yapıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Nevşehir İl Müdürlüğü koordinasyonunda, KÜSİ Planlama ve Geliştirme Kurulunun 2017 yılı 2´inci toplantısı Vali Yardımcısı Ahmet Soley´in başkanlığında yapıldı.

Nevşehir Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıya ilgili kurumlar, OSB, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantı açılışından sonra KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Bayram Deviren tarafından üniversite bünyesinde yürütülen KÜSİ çalışmaları hakkında detaylı bilgiler sunuldu. Daha sonra KOSGEB ve Ahiler Kalkınma Ajansı temsilcilerince kurumları bünyesinde yürütülen KÜSİ faaliyetleri ile ilgili çalışmalar hakkında kurul üyelerine bilgiler verildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Seyfullah Duran da KÜSİ saha heyetince bugüne kadar gerçekleştirilen sanayici ziyaretlerine ilişkin bilgiler verdi. Toplantıda ayrıca KÜSİ Portalı (KÜSİP) kullanımı, öğretim üyeleri ve sanayicilerin bir araya getirilmesi, üniversite sanayi işbirliğinin daha etkin ve verimli hale getirilmesi konuları konuşuldu.