Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Başkanı Makbule Atlı, “Bu Hayat Senin Hedef Sensin” uyuşturucu ile mücadele projesi katılımcılarını ziyaret ederek onur ve teşekkür belgesi takdim etti.

Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Başkanı Makbule Atlı, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir Defterdarı, Orhan Taş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Polis Memuru Ali Ağkoç, Nevşehir Üniversitesinden Rahşan Kolutek ve Sosyal Yardımlaşma Müdürü Hüsamettin Ellialtı’ya dernek tarafından gerçekleştirilen “Bu Hayatta Senin, Hedef Sensin” projesine destek ve katkılarından dolayı Onur Belgesi ile teşekkür etti.

Nevşehir Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Mücadele Derneği Başkanı ve Proje Koordinatörü Makbule Atlı, projenin tanıtımında ve eğitimlerinde bizlere destek veren bütün kurumları ziyaret etmeye devam edeceklerini ve teşekkürlerini sunacaklarını belirtti.

Atlı; “Proje ile Nevşehir merkezde bütün okullarda ve ailelere gençlere bilgilendirme amaçlı eğitim seminerlerine devam etmekteyiz. Eğitim çalışmalarımız ilçelerde de aynı şekilde devam edecek. İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen projemize katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Özellikle basınımıza her zaman bizleri destekledikleri için teşekkürlerimi sunarım.” dedi.