NEVKAD Başkanı Makbule Atlı, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı İçin ziyaretlerine gece gündüz devam ediyor.

Atlı, Nevşehir’in bütün mahallelerinde ev ziyaretleri ve toplantıları yaptıklarını belirtti.

Nevşehir halkının Rasim Arı’yı destekleyeceğini belirten Makbule Atlı açıklamasında; İbrahimpaşa Mahallesi ve 350 Evler Mahallesini ziyaret ettik. 31 Mart’a kadar bütün evleri ve işyerlerini ziyaret edeceğiz. Nevşehir’de AK Parti belediyeciliği yeni bir ruhla, yeni bir vizyonla sultan şehrimizin çehresini değiştirecek.

İnşallah bu hizmet kervanını daha da artırarak, daha ileriye götürerek milletvekillerimizle, AK Parti teşkilatı ve sivil toplum örgütlerimizle, basın yayın organlarımızla şehre dair hayali olan, şehre dair sözü olan, şehre dair söyleyecek sözü olan herkesle birlikte kesintiye uğramadan aynı şekilde hizmete devam edeceğiz. Gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız” dedi.

Rasim Arı’nın Nevşehir’in unutulmayan başkanı olarak kalacağını ve milletimizin hizmetkârlığına talip olduğunu bu yolda hep birlikte çalışacaklarını belirten Nevşehir Kadın Derneği Başkanı ve birçok Sivil Toplum Kuruluşunun yönetiminde bulunan Makbule Atlı, AK Parti kurulduğundan beri gönüllü olarak bütün adaylara çalışmalarında destek vererek çalıştığını söyledi.