Royal Balon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş´ı makamında ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret Borsası çalışmaları hakkında Dinler´e bilgiler veren Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş," Bu nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, değerli bir hemşehrimizin Royal Balon markasıyla turizm sektöründeki ve iş hayatındaki başarıları bizleri gururlandırmıştır" dedi.

Borsa Başkanı Salaş, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren gerek kamu gerekse özel sektörlerde kurumlar arası iletişim ve işbirliğini önemsedik ve bu yönde de ilişkilerimizi sürdürdük. Nevşehir ilimize ve Kapadokya bölgemize hizmet eden tüm birimlerin işbirliği ve istişare içinde olması şehrimizin faydasına olacaktır. Bu amaçta birlikte hareket eden tüm kurum ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Royal Balon Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinler´de, "Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde konukseverliğinden dolayı Nevşehir Ticaret Borsası Başkanımız İbrahim Salaş´a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.