Ziyarette konuşan Aydoğan yakın zamanda planladığımız ve il geneline yayacağımız “Öğrenme Şenliği” kapsamında yapmış olduğumuz ziyaret amacımız,  bu büyük projede gücünü bildiğimiz medyanın desteğini almak ve yanımızda olduğunu bilmektir.

Sizlerin aracılığı ile halkımıza yapacağımız her etkinliği özelliklede “Öğrenme Şenliği”nin tanıtım ve duyurulmasında sizlerle ortak çalışmak istiyoruz.Görevi halkı bilgilendirmek ve aydınlatmak olan Gazeteciler Nevşehir´imiz ve Türkiye´miz için ne kadar önemli ise bizim içindeo kadar önemli.

Nevşehir´de görev yapan gazetecilerimizin cemiyetiniz  aracılığı ile en iyi ve aktif şekilde temsil edildiğini biliyorum. Bu vesile ile Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti´nden bu proje için desteklerinibekliyoruz.”dedi

NGC Başkanı Ekici de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir İl Millî Eğitim MüdürlüğüŞube Müdürü Yaşar Aydoğan ve Mihriban Emin Ortaokulu Müdürü Suat Doğan´aortak değer olan Nevşehir´imiz için yapılacak bütün projeleri desteklemek ve bunu ülke geneline duyurmak bizlerin görevi ve sorumluluğudur.

Nevşehir için yapacağınız her türlü eğitim projelerinde her zaman yanınızda sizlerle olmaktan memnuniyet duyarız dedi. Haber: Selma İVEN