AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Muşkara Gazetesi’ni ziyaret ederek, Tevfik Ekici ve Bayram Ekici ile görüştü.

Menekşe, basının durumu hakkında Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici’den bilgi aldı.

Basının önemine değinen Menekşe, toplumun doğru bilgiye ulaşması için basının önemli bir görev üstlendiğini aktardı.

Muşkara Gazetesi’ne yayın politikası için teşekkür eden Menekşe, “Devlet ile millet arasında köprü görevi gören gazetecilerin ilkeli yayın anlayışı çok önemli. Muşkara Gazetesi de bu anlamda çok başarılı bir politika yürütüyor. Biz de yayın anlayışı için Muşkara Gazetesi’ne teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Ekici de ziyaretinden dolayı Menekşe’ye teşekkür ederek, siyasetçilerle gazetecilerin daima birlikte çalışması gerektiğini, bunun şehrin gelişmesine çok ciddi katkı sağlayacağını söyledi.

Muşkara Gazetesi’nin kurulduğu günden beri aynı yayın politikasını sürdürdüğünü aktaran Ekici, şehrin menfaatleri doğrultusunda çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Tevfik Ekici de Menekşe’ye ziyareti için teşekkür etti.

Siyasetçilerin gazetecilerle sürekli bilgi alışverişinde bulunmasının yaşadıkları şehre büyük katkı sağladığını belirterek, Nevşehir’de siyasetçiler ile gazeteciler arasında iyi ilişkiler olduğunu, bunun da şehre değer kattığını vurguladı.

Ziyarette, Muşkara Gazetesi muhabiri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi Alparslan Körükcü de hazır bulundu.