Türk Dünyası Çocuk Vakfı (TDÇV) tarafından Ankara Valiliğinin himayesinde, Altındağ Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Türk Dünyası 4. Bilim ve Kültür Şenliği etkinliğinde 21 ülkeden 90 projenin sergisi yer alıyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Uluslararası Türk Dünyası 4. Bilim ve Kültür Şenliği’ne katılan Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezinin (BİLSEM) standını ziyaret etti. BİLSEM projeleri hakkında bilgi alan Menekşe, öğretmen Murat Yağcı ve öğrenci Doruk Aytunç Pehlivan’a başarılarının devamını diledi.

Milletvekili Menekşe, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Ankara’da düzenlenen Uluslararası Türk Dünyası 4. Bilim ve Kültür Şenliği’ne katılarak geleceğin dehası teknoloji ve bilim alanlarında kendilerini geliştiren genç kardeşlerimiz göğsümüzü kabarttı. Yaşlarının küçük olmasına rağmen çok büyük projeler ortaya koyan kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyor ilimizi ve bizleri bu güzel programda temsil eden Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğretmenimiz Murat Yağcı ve öğrencimiz Doruk Aytunç Pehlivan’a başarılarının devamını diliyorum.” dedi.