7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri öncesinde milletvekili aday adayı başvurusunun devam ettiği AK Parti?de, başvuruların son güne bırakılmaması istendi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 11 Şubat Çarşamba günü resmen başlayan AK Parti Milletvekilliği aday adayı başvurusunda ilginin beklenilen düzeyde olduğunu belirtti.

ADAY ADAYLARI TEŞKİLAT ZİYARET KAPSAMINA ALINACAK

Tanrıver, 20 Şubat 2015 Cuma günü sona erecek Milletvekili aday adaylığı başvurularının son güne bırakılmaması çağrısında bulunularak şöyle konuştu; ? 7 Haziran 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek Genel Seçimleri öncesinde AK Parti?den Milletvekili aday adayı olacak kişilerin başvurularını son güne bırakmamalarını özellikle istirham ediyorum.

Çünkü daha öncede dile getirdiğimiz üzere bütün aday adaylarımızı teşkilatlarımızla buluşturacağız, bunun için bir ziyaret takvimi çıkarıyoruz. Aday adaylarımızın ziyaret kapsamına girebilmeleri için bir an evvel başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Ayrıca iş yoğunluğunun önüne geçilmesinde etken olacak bu yöndeki çalışmalara aday adaylarımızın önem vereceğine inanıyorum? dedi.

HAFTASONU ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPILABİLECEK

Hafta sonu aday adaylığı başvurularının alınacağını da dile getiren İl Başkanı Tanrıver ?Cumartesi ve Pazar günleri de evraklarını tamamlayan aday adaylarımızın başvurularını kabul edeceğiz. Aday adaylığı komisyonumuzca istenilen evrakların eksiksiz tamamlanması dahilin de İl Başkanlığımıza başvurular kabul edilecektir? diye konuştu.