Manisa'da yapılan toplantıya MGYD yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.

Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Aydın, "toplantıda Covid-19 nedeniyle tüm dünya da olduğu gibi Türkiye'nin ve yerel basının da ekonomik zorluklara karşı mücadele verdiğini hâlâ da vermeye devam ettiği, sorunların her platformda dile getirmeye ve çözmek için her türlü girişime devam ettiklerini" belirtti.

Toplantıda ele alınan konular arasında Manisa ve ilçelerinde gazete ve yayıncılık yapan tüm arkadaşların bir araya gelerek, sorunların masaya yatırılması, onlara çözüm bulmak, bu arkadaşlarımızın yerelde hiçbir kurum ve kuruluşun baskısı altında kalmadan ekonomik sıkıntılardan kurtularak çalışma hayatlarının devam etmesi için dernek olarak gerekli çalışmaların birlikte yapılması konuşuldu. Ayrıca ilçelerden MGYD ailesine katılan yeni üyelerin kayıtlarının da yapılmasına karar verildi.

Daha sonra MGYD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın'ın, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği’nin gerçekleştirmiş olduğu toplantı dolayısıyla katılım gösteren yönetim kuruluna ve dernek üyelerine teşekkür etmesiyle sona erdi.