Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya beraberinde Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç, Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek bölgeye yapılacak yatırımlar ile ilgili istişarede bulundular.

Ziyarette belediye başkanları taleplerini ve projelerini Bakan Kurum’a iletti.

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç ziyarete ilişkin; “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’u, Nevşehir Belediye Başkanlarımız, İl Başkanımız ve heyetimizle ziyaret ederek bölgemiz için verimli istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

MHP İl Başkanı İlhan Kaya da; “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’u Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Filiz Kılıç, Göreme Belediye Başkanımız Ömer Eren, Kavak Belediye Başkanımız Feridun Bağcı, Kaymaklı Belediye Başkanımız Harun Çekiç, Tatlarin Belediye Başkanımız Ercan Selvi ile birlikte ziyaret ederek bölgemiz için verimli istişarelerde bulunduk. Belediyelerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakan Kurum ise; “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç ve beraberindeki heyetle çevre ve şehircilik yatırımlarımıza ilişkin istişarelerde bulunduk.” dedi.